כך נראה בית ספר ללימודי אנגלית בברצלונה

לקראת חגיגות 15 שנה לבית הספר ללימודי אנגלית Acadèmia Altimira, ביקשו בעלות המרכז מסטודיו Masquespacio הספרדי למתג אותו מחדש ולעצב את החלל בהתאם, על מנת לייצר שפה אחידה וחווייה ייחודית, צעירה וטרנדית.

המרכז המחודש כולל חלל כניסה, חלל לימודי משותף, חדרי לימוד פרטיים "אחד על אחד" וכיתה גדולה, שכולם עוצבו בקו אחיד על פי המיתוג המחודש. קהל היעד הצעיר של בית הספר הכתיב את השפה העיצובית שנבחרה, מתוך קונספט של בנייה עצמית בעזרת חשיבה ולימודים לקראת העתיד. לכן נבחרה גרפיקה של צורות גיאומטריות פשוטות, שהותאמה גם לאלמנטים השונים בחלל, המאופיין בקווים מודרניים ונקיים עם שימוש מדויק בצבע.

המעצבים התייחסו לקבוצות הגיל השונות המשתמשות במרכז – ילדים, בני נוער ובוגרים צעירים בשנות ה-20 לחייהם ובהתאם בחרו את החומרים וסקאלת הצבעים. מחיצות עץ קלות מחלקות את החלל, יוצרות אזורי לימוד פרטיים ושקטים וכן ומאפשרות לאור הטבעי לחדור אל כל כיתות הלימוד. זאת תוך שמירה על מראה פתוח והמשכי, המגדיל את החלל. דלתות הזזה הבנויות מקורות עץ אנכיות, צבועות בחלקן, מאפשרות לסגור את חדרי הלימוד בעת הצורך, מבלי לאבד את היתרונות שבחלל הפתוח – תחושה אוורירית ותאורה טבעית. מחיצות העץ הטבעיות יוצרות רקע בהיר ונעים עבור הצבעים המאפיינים את המותג, הנעים על סקלאת גוונים של כחול, ירוק וטורקיז. מערכת תלייה מינימליסטית יוצרת שטחי אחסון ותצוגה ועליה תלויים אלמנטים שונים כמו לוח מחיק, מדפים ואדניות.

0/5 (0 Reviews)

להצעת מחיר והפניית קבלן
לביצוע עבודה 1-700-500-565

שדות חובה מסומנים ב - *

שם מלא:
טלפון:
אימייל:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp