כך נראה מטה של חברה שנבנה במקומו של בית חרושת ישן, מלא בטון ועץ

המטה החדש של חברת SoundCloud העולמית נבנה בברלין בבניין ששימש בעבר כבית חרושת. משרד האדריכלות הגרמני KINZO עיצב חלל שמשתנה ומתאים לחברה מתפתחת

בחודש יוני האחרון עברה חברת SoundCloud למטה החדש שלה במרכז ברלין, החברה מחזיקה באתר בעל אותו שם שמאפשר לגולשים מרחבי העולם להקליט, להעלות ולשתף קבצי סאונד מכל סוג ובכך להפיץ את הכישרון המוזיקלי שלהם באופן גלובלי. המטה החדש מתפרס על פני שלוש קומות ו-4,000 מ"ר והוא משמש מרכז ל-180 עובדי החברה בברלין וכחממה לאומנים מתחילים.
משרד האדריכלות KINZO הופקד על מלאכת התכנון והעיצוב של המבנה, המטרה העיקרית היתה לבטא את זהות החברה על ידי עיצוב חללי המשרדים ולספק פתרונות מציאותיים להתפתחות המתמשכת של החברה. SoundCloud ביקשו ליצור חלל המעודד יצירתיות, חדשניות ומסגרת חמה ונעימה לעובדי החברה ולאומנים המשתמשים בשירותי החברה.
ההתערבות העיצובית במבנה הפיזי היתה עדינה במטרה לשמר את הקסם הטבעי של המפעל הישן, הלבנים והבטון הושארו חשופים כמו גם מערכות המבנה השונות שמופיעות ללא כיסוי כאלמנט עיצובי בדרך המשלבת בין צורך לקישוטיות, בין חדש לישן. האלמנטים החשופים מאפשרים גמישות תכנונית לעתיד למצבים בהם החברה תצטרך לסגור חללים או לשנות את ייעודם כאשר יצטרפו עובדים נוספים.
המבנה כולל חדרי עבודה משותפים, בית קפה המהווה חלל קבלה ומגוון רחב של חדרים המעוצבים בסגנונות שונים כדי לתת מענה לצרכים ולעובדים שונים. כל חלל במטה החדש מעודד שימושים גמישים ומגוונים המחזקים את המהות של החברה המאפשרת החלפת רעיונות יצירתיים. החללים מתאימים את עצמם כל הזמן ממצבים ציבוריים למצבים פרטיים תודות לעיצוב החכם.
משרד האדריכלות KINZO החל את דרכו בשנת 2004 על ידי שלושה שותפים העובדים על התפר שבין עיצוב תעשייתי, עיצוב פנים ואדריכלות ודוגלים בהתאמת העיצוב לצרכים ולפונקציה של החלל.

קרדיט לתמונות: soundcloud – Werner Huthmacher For KINZO

0/5 (0 Reviews)

להצעת מחיר והפניית קבלן
לביצוע עבודה 1-700-500-565

שדות חובה מסומנים ב - *

שם מלא:
טלפון:
אימייל:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp