כך נראית דירת לופט בטייוואן

דירת לופט שתוכננה עבור זוג צעיר על ידי סטודיו Awork Design, בה הגבולות בין החללים מטושטשים אך החלוקה הפונקציונאלית בהירה וברורה. זאת כדי ליצור עבור הדיירים חלל גמיש המתאים לצרכיהם, שיכול גם לגדול ולהתפתח יחד איתם.

גווני עץ ובטון עוטפים את הדירה מקצה לקצה ויוצרים בה אווריה חמה ומזמינה. הכניסה דרך מבואה צרה, בה הקירות מחופים בלוחות עץ ובבטון. בהמשך החלל נמצא הסלון ומצד ימין פינת האוכל, המוארים באור טבעי רב הנכנס דרך החלונות הגדולים. שולחן פינת האוכל ניצב לצד קיר בחיפוי בטון בגוון אפור חם והוא עשוי ממשטח עץ אלון. רגליו צבועות באפור ומשני צידיו ניצבים כיסאות משני סוגים שונים, שרופדו בגוונים המשתלבים עם סקאלת הצבעים המוקפדת. מול פינת האוכל תוכננו ארונות גבוהים המשמשים לאחסון רב תכליתי של המטבח, פינת האוכל וחדר השינה.

בחלוקת הדירה טושטשו הגבולות בין חדר העבודה, הסלון וחדר השינה על מנת לאפשר לזוג הצעיר אורח חיים גמיש ודינאמי. החלל כולו מואר באמצעות ספוטים התלויים על פסי צבירה, המרחיבים את גבולות הסלון ויוצרים קשר המשכי בינו לבין פינת האוכל והמשרד הביתי. פינת העבודה מוקמה מאחורי הספה ותוכננה בה ספרייה גיאומטרית בגוון כהה, היוצרת אשלייה של חלל גדול ומרווח יותר. בצידו השני של החלל, מול הספה, תוכננו קיר טלוויזיה חצי פתוח ודלתות הזזה מעץ, המאפשרים הרחבה של החלל או סגירה של חדר השינה, כאשר יש צורך בפרטיות. בין חדר השינה לבין חדר הרחצה מפרידות דלתות שחורות בשילוב זכוכית והקיר בגב המיטה חופה בלוחות עץ מהרצפה ועד התקרה. אחסון רב שולב בכל חללי הדירה וארונות, שידות ומדפים מעץ בגימורים שונים יוצרו באופן מיוחד עבור מידות החלל וצרכי הדיירים.

0/5 (0 Reviews)

להצעת מחיר והפניית קבלן
לביצוע עבודה 1-700-500-565

שדות חובה מסומנים ב - *

שם מלא:
טלפון:
אימייל:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp